Startar min blogg om hotelltips

Hotell har länge fascinerat mig och när jag reser iväg brukar jag alltid försöka bo på flera platser och olika hotell om det är möjligt. Det gör att jag tycker jag har en mycket bättre erfarenhet av hotell än andra resenärer och jag tittar mycket mer kritiskt på det olika aspekterna av hotell.

 

När jag reste till London senast och var där 10 dagar så bodde jag på 3 olika hotell. För vissa kanske detta är lite jobbigt men jag tyckte bara det var härligt. Efter 3 dagar på ett ställe i staden flyttade jag mig till den andra änden av Londons centrala delar.

 

Man får en helt annan bild av det närliggande området och bättre uppfattning om hur allting hänger ihop. Samtidigt får man möjligheten att njuta lite extra då det för mig hade varit för dyrt att bo på ett femstjärnigt spahotell i 10 dagar så kan man passa på att unna sig det under en del.

 

För mig skapar detta frihet men jag vet att det för andra skapar stress om de ska behöva flytta på sig under sin semester. Men vi är alla olika och jag tänker bara dela med mig av mina tips på hotell här och inte tvinga er till att hoppa runt om ni inte vill :)

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0